06 423 48 928       nicoline@geleynse.com

Over ons

Als oprichters van de zorgboerderij zullen we ons even voorstellen. Wij zijn Anne en Nicoline Geleynse. We hebben twee dochters Zoë en Dewi.  Anne werkt als zelfstandige ondernemer in de ICT. Op de boerderij regelt hij de facilitaire zaken, de ICT en de administratie. Nicoline is verantwoordelijk voor de zorg die geboden wordt. Ze heeft twaalf jaar in de verslavingszorg en maatschappelijke opvang gewerkt als begeleider en trainer/coach. Daarnaast heeft ze de opleiding assistent psycholoog/pedagoog behaald. Vanuit het verlangen om haar hobby (paarden) en zorg te combineren heeft ze zich verder geschoold in de                                  horsemanship (natuurlijke omgang met paarden) en equicoaching (begeleidingsvorm waarbij paarden ingezet worden).

Vanuit ons verlangen om een plek te hebben waar kinderen en jongeren kunnen genieten, zichzelf mogen zijn en mogen leren zijn we in 2010 naar Drenthe verhuisd en hebben onze huidige boerderij gekocht. In 2012 is de zorgboerderij opgericht.

De oprichters van de zorgboerderij zijn christenen en werken ook vanuit deze levensovertuiging. Deze visie hoeft de deelnemer niet te onderschrijven.