06 423 48 928       nicoline@geleynse.com

De boerderij

Op de zorgboerderij wordt kleinschalige zorg geboden in een huiselijke sfeer. De naam Zorg en Vrij is gekozen omdat er zorg en een invulling voor vrije tijd aangeboden wordt. Vrije tijd in de vorm van de mogelijkheid om te kamperen op de minicamping. Daarnaast komt het woord zorgenvrij naar voren. Niemand is van zorgen vrij, maar door het bieden van ondersteuning en begeleiding en de mogelijkheid voor ontspanning en plezier kunnen zorgen wel minder zwaar aanvoelen.

De boerderij is gelegen op een mooie en rustige locatie in Wijster. Er zijn verschillende dieren aanwezig. De paarden spelen een belangrijke rol op de boerderij. Daarnaast is er nog een hond, een poes, zijn er konijnen, cavia's, kippen, geiten en een koe.

Op de boerderij is ook een speeltuin aanwezig met o.a. een schommel, trampoline, klimtoren, glijbaan en rekstokken. Hier kunnen de kinderen zich ook prima vermaken.

De zorgboerderij heeft het keurmerk van Landbouw en Zorg.


Wie kan er op de boerderij terecht

 Kinderen vanaf 7 jaar met psychische problemen, psychosociale en/of gedragsproblematiek, een aan autisme verwante stoornis, adhd en een licht verstandelijke beperking  kunnen op de boerderij terecht. De zorgboerderij is een plek waar kinderen en jongeren zichzelf mogen zijn, plezier en ontspanning kunnen beleven en mogen leren. We sluiten aan bij de mogelijkheden van de kinderen, daarnaast kijken we naar leermogelijkheden en ondersteunen en begeleiden de kinderen/jongeren hierin.